Tietoa

Target Training

Moi! Mukava, kun tulit kurkkaamaan sivujani. Olen Mikko, voima- ja fysiikkavalmentaja (+pt) Joensuusta. Jos joku titteli pitää valita, niin valmentaja on passeli! Valmennan painonpudottajia, tavoitteellisia salitreenaajia ja teen myös urheilijoiden fysiikkavalmennusta.

Valmennukseni perustuu tieteen ja käytännön kokemuksen hyödyntämiseen. Valmentamisessa on oltava vankka tiedepohja, muutoin edetään herkästi pelkillä mielipiteillä. Valmentajan on oltava linkki tieteen ja käytännön välillä.

 

Suhtaudun valmentamiseen suurella intohimolla ja kehitän osaamistani jatkuvasti. Olen kehittänyt osaamistani viimeiset 10 vuotta ja jatkan sitä niin kauan kuin näitä hommia teen. Tavoitteenani on tarjota parhaaseen tietoon pohjautuvaa palvelua asiakkailleni, koska sellaista palvelua itsekin haluaisin valmentajaltani.

 

KENELLE?

Motivoituneelle ja tavoitteelliselle treenaajalle. Sinulla on jokin tavoite suorituskyvyn / treenin / painonpudotuksen / elintapojen suhteen. Lähtötasollasi ei ole merkitystä, voit olla aloittelija tai kilpaurheilija. Odotat, että voit luottaa valmentajan osaamiseen ja saat perusteltuja vastauksia kysymyksiisi. Odotat, että sinut otetaan yksilöllisesti huomioon.

Jos motivaation tai aloittamisen kanssa on ongelmia, motivaatio voi löytyä usein myös tekemisen ja hyvien tulosten kautta.

 

KENELLE EI?

Jos haet yksinkertaisia ja helppoja ratkaisuja asioihin, jotka yksinkertaisesti vaativat aikaa. Jos et välttämättä ole valmis muuttamaan ajatteluasi ja tekemään muutoksia treenin / ravinnon / elintapojen suhteen.

 

YHTEYDENPITO?

Edistymistä seurataan viikottain sähköpostin välityksellä ja tarvittavia muutoksia tehdään saavutettujen tulosten perusteella.

Valmentajana olen jatkuvasti tavoitettavissa kysymyksiä varten. Tarjoan kaiken valmennustietämykseni käyttöösi.

Jos päätät tulla valmennukseen, sitoudun kaikella ammattitaidollani auttamaan sinua täyttämään tavoitteesi.

Valmennus ei sitouta sinua mihinkään pitkiksi ajoiksi. Laskutus tapahtuu aina alkavan valmennuskuukauden alussa.

 

Ota yhteyttä!

Jos mietit valmennusta, olet jo pitkällä. Jos olet epävarma, niin voidaan sopia ilmainen tapaaminen tai puhelinpalaveri, niin jutellaan lisää.
Laita rohkeasti mailia tai fb-viestiä valmennustiedusteluista, vastaan mahdollisimman pian!
Tervetuloa mukaan!