Target Training – Voima -ja Fysiikkavalmennusta

Target Training – Voima -ja Fysiikkavalmennusta

Target Training – Voima -ja Fysiikkavalmennusta
Moi! Olen Mikko, voima- ja fysiikkavalmentaja (+pt) Joensuusta. Jos joku titteli pitää valita, niin valmentaja on passeli!
Valmennan painonpudottajia, tavoitteellisia treenaajia ja urheilijoita lähtötasosta riippumatta.
  • Tarjoan yksilöllistä, vankkaan näyttöön pohjautuvaa valmennusta kohti tavoitteitasi. Ei valmiita “rahat-pois-asiakkaalta tai one-size-fits-all” -malleja, vaan kaikki tekeminen suunnitellaan ammattimaisesti sinulle oman lähtötasosi, tavoitteidesi, mieltymystesi ja ajankäyttösi mukaan. Valmennukset toteutetaan pääosin netin välityksellä, joten kotipaikallasi ei ole väliä. Lähivalmennukset toteutetaan Joensuussa. Valmentajana olen jatkuvasti tavoitettavissa ja vastaan viesteihin mahdollisimman pian. Hyvä valmennus perustuu aina sujuvaan kommunikointiin.

TREENIEN OHJELMOINTI: 87e/kk

  • Valmennuksessa on ollut useiden eri lajien urheilijoita aloittelijasta SM-tason urheilijaan (mm. voimanosto, crossfit, kestävyysjuoksu, jalkapallo, jääkiekko, salibandy, frisbeegolf, taekwondo, judo, lukkopaini), lukuisia kehonkoostumuksen muokkaajia ja tavoitteellisia salitreenaajia.
Edistymistä seurataan viikottain ja tarvittavia muutoksia tehdään saavutettujen tulosten ja asiakkaan palautteen perusteella.

RAVINTOVALMENNUS: 297e/3kk , 540e/6kk

  • Joustavaa ravintovalmennusta ilman kieltolistoja, jotta saat nauttia tuloksista stressittömästi matkalla kohti tavoitteitasi. Kukaan ei ole voinut välttyä ravitsemukseen liittyvältä infolta, jossa mielipiteet ja faktat ovat sekoittuneet railakkaasti. Tutkittuun tietoon pohjautuvassa valmennuksessa sinun ei tarvitse arvailla teetkö oikeita asioita. Luonnollisesti myös treeniä tukevat kasvisruokavaliot onnistuvat.
  • Tavoitteesi voi olla esimerkiksi urheilulajisi suorituskykyä tukeva ravitsemus, rasvanpolttoa/lihaskasvua tukeva ravitsemus tai saada parempaa jaksamista arkeesi.

TREENIEN OHJELMOINTI+RAVINTOVALMENNUS: 420e/3kk , 740e/6kk

LÄHIVALMENNUS (n. 75min): 1 kerta 67e, 3 x kertaa 165e, 5 x kertaa 250e, 100 x kertaa 4000e

SUORITUSTEKNIIKAN TARKASTUKSET (maili/whatsapp): 36e

  • Lähetä omia suorituksia (kyykky, maastaveto, penkki tai liikkeiden variaatiot) videona mailin/whatsappin kautta. Kuvaa mieluiten 3-6 toiston raskaita sarjoja. Saat vastauksena neuvoja tekniikan parantamiseen ja apuliike-ehdotuksia heikkouksien parantamiseen. Voit laittaa usean videon eri liikkeistä samaan hintaan. Huom. ei painonnostoliikkeitä.
(Hinnat sis. alv 24%.)
Tai tee tarjous omannäköisellesi valmennuspaketille!
Valmentajan on oltava linkki tutkimustiedon ja käytännön välillä. Ammattitaitoinen valmennus on lopulta tieteen soveltamista käytäntöön. Hyvä valmentaminen on aina sekoitus tiedettä ja taidetta.
  • Suhtaudun valmentamiseen suurella intohimolla ja kehitän osaamistani jatkuvasti. Olen tehnyt niin viimeiset 10 vuotta (ja reippaasti yli 10 000 tuntia) ja jatkan osaamiseni kehittämistä niin kauan kuin näitä hommia teen. Tulokset ovat merkki osaamisesta. Tavoitteeni on tarjota parhaaseen tietoon pohjautuvaa palvelua asiakkailleni. Mitä enemmän oppii ja ymmärtää, sitä paremmin tajuaa oman tiedon rajallisuuden. Se, jos mikä, tekee avoimeksi ja nöyräksi oppimista kohtaan.
  • Olen seurannut urheilua läheltä kohta 30 vuotta ja olen ravannut erilaisten pallojen perässä suunnilleen niin kauan kuin olen osannut kävellä. Ohessa olen mm. kyykännyt yli 200kg ja leuanvedossa lisäpainot liikkuneet yli 60kg:ssa. Ymmärrän tilanteet erittäin hyvin myös urheilijan vinkkelistä, en vain valmentajan näkökulmasta. Lopulta kaiken keskiössä on asioiden ymmärtäminen.
Jos jo mietit valmennusta, olet pitkällä. Jos muutos on sinulle tärkeää, älä tee sitä yksin. Hanki itsellesi osaava valmentaja, niin moninkertaistat onnistumisen mahdollisuutesi!
Laita rohkeasti mailia ([email protected]) tai facebook-viestiä valmennustiedusteluista. Vastaan mahdollisimman pian! Tervetuloa mukaan!
-Mikko Tarnanen

Muutamia kommentteja valmennettaviltani:

 

“Jännä huomata, miten asioita alkaa tapahtumaan, kun rupee vaan tekee oikeita juttuja. Tuloksia tulee sit oikeestaan kuin itsestään.”
“Olen kyllä erittäin tyytyväinen! Selvästi perehtynyt ja asiantunteva tatsi, oot mukava persoona ja helposti tulee juttuun. Helppo lähestyä ja tosi hyvin vastailet kysymyksiin. Suosittelen ehdottomasti!”
“Aivan mieletön tietotaito koutsilla. Voimatasot ovat nousseet merkittävästi ja tossu liikkuu lajissa aivan eri tahtiin. Kaikki tekeminen kyllä kysyttäessä perustellaan. Voi luottaa!”
“Olen oppinut aivan hel**tisti treenaamisesta ja ravitsemuksesta! Syön enemmän kuin aiemmin ja tuntuu, etten ole lainkaan dieetillä. Silti vaan paino tippuu. Aiemmin olen nähtävästi hakannut vain päätä seinään.”
“Todella hyvä koutsi opettamaan voimailutekniikoita. Tarkka ja kärsivällinen, olen oppinut valtavasti ja saanut paljon luottoa omaan tekemiseen.”
Mikon ohjauksessa ensimmäisenä vuonna onnistuin pudottamaan painoani 20 kiloa ja samalla kasvattamaan lihasmassaa salilla. Määrätietoisen ohjelman avulla vanhanaikaiset nälkädieetit menetti täysin arvonsa minun päässäni, ruokavalio oli juuri minulle sopiva ja rakennettu sen ympärille mitä yleensäkkin olin tottunut syömään. “
“Salilla yli 10 vuotta käyneenä ja urheilullisesta nuoruudesta lähteneneenä Mikko auttoi eniten minua ajatusmallin muutoksessa siitä mitä olin kuvitellut tietäväni treenaamisesta ja tasapainoisesta ruokavaliosta. Luulen myös että tässä oli myös koutsilla suurin haaste minun kohdalla. Nyt voin sanoa näiden vuosien jälkeen reppuun jääneen tietoa ja taitoa joilla vanhojen tapojen katseleminen aiheuttaa lähinnä epäuskoista naurua. Syvästi suosittelen Mikkoa kaikille, jotka tarvitsevat apua matkalla parempaan muutokseen.
Avaa chat
Moro! Jos voimailu, lihasmassa, rasvanpoltto tai suorituskyky kiinnostaa, niin tyrkkää viestiä :) -Mikko
Powered by