TREENI- ja URHEILUAIHEISIA PODCASTEJA

TREENI- ja URHEILUAIHEISIA PODCASTEJA

Kuuntelen päivät pitkät podcasteja. Valmentamisen lomassa opiskelen paljon kuuntelemalla (+lukemalla ja katsomalla). Podcastit ovat näppärä tapa opiskella kiinnostavia asioita, kunhan vaan tietää lähteen olevan luotettava.

Podcasteissa tosin kuka tahansa saa sanoa mitä huvittaa. Kirjat ovat siinä mielessä luotettavin tiedon lähde, sillä kirjaan painetun tekstin matka lukijan hyppysiin on pidempi. Tietokirjan tekstin on käytävä kustannusprosessin mylly läpi ja kirjan lähteet voi kuka tahansa lukija tarkastaa.

En välttämättä ymmärrä, miten ihmisellä voi olla tylsää, jos on yhtään kiinnostunut mistään, ja hänellä on pääsy laitteisiin, jotka sisältävät lähes kaiken maailmassa kasautuneen tiedon. Kaiken tämän päälle jos on vielä sellaisessa asemassa, että lihakset toimivat, niin voi lähteä liikkumaan melkein koska tahansa. Liikkuessa on näppärä kuunnella podcasteja.

 

Tylsistä hetkistä… Se on myös huono juttu, jos ihmisellä ei ole tylsiä hetkiä. Ihmisellä on oltava välillä tylsää ja joutoaikaa, koska silloin ne hyvät, luovat ja hyödylliset ideat tulevat mieleen. En luottaisi johtajaan/valmentajaan, jolla on aina tuli perseen alla ja armoton kiire jatkuvasti. Tylsiä hetkiä ja tyhjää kalenteria kannattaa jopa toisinaan järjestää.

Niistä podcasteista… Alla listattuna itselleni päteviksi osoittautuneita podcasteja. Kaikkia jaksoja ei tietenkään mitenkään ehdi kuuntelemaan (eikä tietenkään huvittaisikaan). Kuunneltavaa täytyy suodattaa riippuen keskusteluaiheesta. Jokaista podcastia en varmasti muistanut listata.

Vältä valintahalvaus ja nappaa vain yksi podcast kuunteluun.

TREENIAIHEISET PODCASTIT englanniksi:

🎙 Stronger by Science
🎙 Iron Culture
🎙 3DMJ
🎙 The JuggLife
🎙 Just Fly
🎙 Iraki Nutrition
🎙 Revive Stronger
🎙 Robertson Training Systems

TREENIAIHEISET suomeksi:

🎙 Super-sets -podcast
🎙 Newton Physics -podcast
🎙 Väkevä Elämä
🎙 Tiina Lundbergin huoltamo

URHEILUVIIHDE suomeksi:

🎙 Urheiluhullut
🎙 Urheilucast
🎙 Kimanttia

MUUT AIHEET

🎙 Tiedeykkönen
🎙 On Being -podcast
🎙 Chase Jarvis -pocast
🎙🎬 Bonuksena: TED-talks (niitä joutuu kyllä katselemaankin)

Jätin listalta pois Youtube-kanavat. Niitäkin riittää hyviä katseltaviksi loputtomiin.
Podcasteissa on se hyvä puoli, että niitä voi kuunnella samalla, kun kävelee tai pyöräilee. Tai jos käy yksin kaupassa tai salilla. Joku saattaa pystyä jopa töissä kuuntelemaan.

Avaa chat
Moro! Jos voimailu, lihasmassa, rasvanpoltto tai suorituskyky kiinnostaa, niin tyrkkää viestiä :) -Mikko
Powered by