Usein kysytyt kysymykset

Motivoituneelle ja tavoitteelliselle treenaajalle. Sinulla on jokin tavoite suorituskyvyn / treenin / painonpudotuksen / elintapojen suhteen. Lähtötasollasi ei ole merkitystä, voit olla aloittelija tai kilpaurheilija. Odotat, että voit luottaa valmentajan osaamiseen ja saat perusteltuja vastauksia kysymyksiisi. Odotat, että sinut otetaan yksilöllisesti huomioon.

Jos motivaation tai aloittamisen kanssa on ongelmia, motivaatio voi löytyä usein myös tekemisen ja hyvien tulosten kautta.

Jos haet yksinkertaisia ja helppoja ratkaisuja asioihin, jotka yksinkertaisesti vaativat aikaa. Jos et välttämättä ole valmis muuttamaan ajatteluasi ja tekemään muutoksia treenin / ravinnon / elintapojen suhteen.

Edistymistä seurataan viikottain sähköpostin välityksellä ja tarvittavia muutoksia tehdään saavutettujen tulosten perusteella. Valmentajana olen jatkuvasti tavoitettavissa kysymyksiä varten. Tarjoan kaiken valmennustietämykseni käyttöösi. Jos päätät tulla valmennukseen, sitoudun kaikella ammattitaidollani auttamaan sinua täyttämään tavoitteesi. Valmennus ei sitouta sinua mihinkään pitkiksi ajoiksi. Laskutus tapahtuu aina alkavan valmennuskauden alussa.