Kesäkuntoon 2020? ASIAKASPAIKKOJA AVOINNA KEVÄÄLLE

Kesäkuntoon 2020? ASIAKASPAIKKOJA AVOINNA KEVÄÄLLE

Vielä olisi kohtuulliset mahdollisuudet päästä semitimakkaan kesäkuntoon, mitä se nyt kenellekin tarkoittaa. Vuodenkin saat päättää itse.

🤷‍♂️ Jos joku väittää, että onpas pinnallista ja itsekästä panostaa omaan kroppaan ja ulkomuotoon, niin sopii muistaa, että siellä harvoin on hyväkuntoinen kaveri, joka moista väittää. Ehkä siksi, koska

💁‍♂️ oman kondiksen kehittäminen ei ole hänen prioriteettilistalla, ja se on ok.

💁‍♂️ tai hyvää kuntoa tavoitteleva tyyppi toimii hänelle epämiellyttävänä peilinä.

Hänen tarinansa itselleen saattaa olla, että “mie nyt oon vaan tällanen ihminen, joka ei liiku.. ei mahda mitään.”

☝️ Perustreenaajalla ulkonäkö voi olla puskeva voima ja kimmoke aloittaa salitreenit, mutta se ei välttämättä kanna loputtomiin. Lopulta harjoittelun tuoma parempi vointi, kenties jopa kehittymisen tuoma itseluottamus, on pidemmälle kantava voima. Näin ainakin usean valmennettavan kanssa menee. Ja treenit+syömiset voi sumplia silti täysin niin, että ne tukevat kropan muokkaamista.

👉 Vastuullinen aikuinen ottaa itse vastuun omasta kunnostaan. Eipä siinä kenellekään hallaa tehdä, jos tavoitellaan kaiken sivussa itselle isompaa haukkaria tai pyöreämpää berberiä. Saahan sen myös suoraan sanoa, jos siltä tuntuu.

🤝 Hyväkuntoinen ihminen jaksaa huolehtia muistakin.
🥵 Huonokuntoinen ei välttämättä jaksa huolehtia edes itsestään.

🙏  Jos et ole kokenut liikuntaa/saliharjoittelua omaksesi, niin voit tyrkätä silti viestiä tännepäin. Höpötellään vaikka niitä näitä ja saattaahan sieltä pieni kipinä lähteä kytemään. Jos ei lähde, niin silti se oli jo ensimmäinen askel kohti jotakin.

🎯 Ai niin, pointtihan oli se, että valmennuspaikkoja olisi vapaana.

🎯 Voimaa, lihasmassaa, timakkaa kuntoa, suorituskykyä, harjoittelun iloa.
Tutkimustietoon ja vuosien käytännön kokemukseen pohjautuen.

-Mikko
[email protected]
#target_mikko