👨🏫 Taas kävi niin, että opettaja oppi eniten.
Pöllin ajatuksen matalan kynnyksen treenaamisesta erään asiakkaan kanssa käydystä keskustelusta.
Luultavasti suurin osa ajatuksistani on muutenkin pöllitty sieltä täältä ja sovellettu vain eteenpäin.
🚧 Moni ihminen ei ole “liikuntaihminen”. Sitä voi olla liikunnallisen ihmisen haastava ymmärtää. Liian isot tavoitteet ja vaatimukset ahdistavat kaikkia, varsinkin “ei-liikuntaihmisiä”. Tarkkana valmentajat!
🚧 Usein ihmisillä on myös elämä, joka voi RAJOITTAA harjoittelua.
Elämä voi aiheuttaa stressiä. Stressi vaikuttaa väistämättä kehoon. Kroppa ja mieli toimivat kimpassa, eivät erillisinä yksikköinä.
👉 Mutta liikkumatta jättämisellä kaivaa kuoppaa syvemmälle. Mitä jos kokeilisi elää sellaista elämää, joka MAHDOLLISTAA harjoittelun. Matala kynnys on helpompi ylittää.
👉 Vähälläkin treenaamisella voi saada merkittäviä tuloksia aikaan. Monen valmennettavan kanssa olemme saaneet hyviä kehitysharppauksia yhdellä tai kahdella salitreenillä viikossa. (Toimii tietysti enimmäkseen aloittelijoilla.)
🎯 1-2 treeniä viikossa ei ehkä ole kehityksen kannalta optimaalinen, MUTTA monen ihmisen elämäntilanteeseen se voi hyvinkin olla optimaalinen.
🔑Toimitpa miten tahansa, SÄÄNNÖLLISYYS on silti avain tuloksiin. Kaikki liikunta merkkaa. Teet sen kuitenkin oman itsesi ja terveytesi tähden. Voit olla iloinen jokaisesta liikuntasuorituksesta.
🎯 MATALA KYNNYS: Ei suorittamista. Menet tekemään itsellesi hyvää. Luomasi puitteet mahdollistavat harjoittelun.
Semmosta.
-Mikko
🎯 Sinulle olisi paikka valmennuksessa. Olisi mukava olla avuksi. Yksilölliset ohjelmoinnit ja ruokavaliot.
Tyrkkää viestiä!=)
(Saa sulla olla kovatkin tavoitteet, voin silti auttaa.)