“MATALALLA KYNNYKSELLÄ VOI YLLÄTTÄÄ ITSENSÄ POSITIIVISESTI”

👨‍🏫 Taas kävi niin, että opettaja oppi eniten.

Pöllin ajatuksen matalan kynnyksen treenaamisesta erään asiakkaan kanssa käydystä keskustelusta.
Luultavasti suurin osa ajatuksistani on muutenkin pöllitty sieltä täältä ja sovellettu vain eteenpäin.

 

🚧 Moni ihminen ei ole “liikuntaihminen”. Sitä voi olla liikunnallisen ihmisen haastava ymmärtää. Liian isot tavoitteet ja vaatimukset ahdistavat kaikkia, varsinkin “ei-liikuntaihmisiä”. Tarkkana valmentajat!

🚧 Usein ihmisillä on myös elämä, joka voi RAJOITTAA harjoittelua.
Elämä voi aiheuttaa stressiä. Stressi vaikuttaa väistämättä kehoon. Kroppa ja mieli toimivat kimpassa, eivät erillisinä yksikköinä.

👉 Mutta liikkumatta jättämisellä kaivaa kuoppaa syvemmälle. Mitä jos kokeilisi elää sellaista elämää, joka MAHDOLLISTAA harjoittelun. Matala kynnys on helpompi ylittää.

👉 Vähälläkin treenaamisella voi saada merkittäviä tuloksia aikaan. Monen valmennettavan kanssa olemme saaneet hyviä kehitysharppauksia yhdellä tai kahdella salitreenillä viikossa. (Toimii tietysti enimmäkseen aloittelijoilla.)

🎯 1-2 treeniä viikossa ei ehkä ole kehityksen kannalta optimaalinen, MUTTA monen ihmisen elämäntilanteeseen se voi hyvinkin olla optimaalinen.

🔑Toimitpa miten tahansa, SÄÄNNÖLLISYYS on silti avain tuloksiin. Kaikki liikunta merkkaa. Teet sen kuitenkin oman itsesi ja terveytesi tähden. Voit olla iloinen jokaisesta liikuntasuorituksesta.

🎯 MATALA KYNNYS: Ei suorittamista. Menet tekemään itsellesi hyvää. Luomasi puitteet mahdollistavat harjoittelun.

Semmosta.
-Mikko

🎯 Sinulle olisi paikka valmennuksessa. Olisi mukava olla avuksi. Yksilölliset ohjelmoinnit ja ruokavaliot.
Tyrkkää viestiä!=)

(Saa sulla olla kovatkin tavoitteet, voin silti auttaa.)