TARGETIN JOULUKALENTERI 🎅👊 Luukku 4: Voimistelurenkaat

Ehdit salille vain kerran tai kaksi viikossa? Haluaisitko kotiisi ikuisen yläkroppasalin, missä ei tekeminen ja liikkeiden haastavuusportaat lopu suunnilleen koskaan?

Hommaa silloin voimistelurenkaat roikkumaan kattoon tai terassin palkkiin.

Vinkki 1️⃣: Jos haluat saada renkaat betonikattoon, poraa kiviporalla reiät sopiviin kohtiin ja käy rautakaupasta pari kiila-ankkuria, joissa on koukku päässä ja upota kiila-ankkurit porattuihin reikiin. Siinäpä on kestävät koukut katossa, joista saa renkaat roikkumaan.

Vinkki 2️⃣: Puiset renkaat ovat paremmat, miellyttävämmät ja hieman kalliimmat kuin muoviset renkaat, mutta ei kannata säästää siinä, että hommaa muovirenkaat. Renkaat kuitenkin kestävät ikuisuuden (?). Itsehän säästin väärässä paikassa, mutta äkkiäkös nuo päivittää puisiin renkaisiin.

⛔️ Miinuspuoli: Renkailla ei saa juurikaan treenattua jalkoja. Ihan oikeasti, et halua näyttää “sarjakuvabodarilta”, jolla on strutsin jalat ja Batmanin yläkroppa. Käy tekemässä jalkatreenit salilla.

Vinkki 3️⃣: Jos renkaat roikkuvat ulkona, kyllähän se kehtuuttaa julmetusti talvipakkasilla mennä niillä treenaamaan. Mutta kun katsot lämmittelyksi kerran tai kahdesti ‘Rocky IV training montagen’, niin kroppa on saman tien riittävän lämmin vastaanottamaan treeniä ja koet treenaamisen olevan sen arvoista.

https://www.youtube.com/watch?v=1SUzcDUERLo