TARGETIN JOULUKALENTERI 🎅💪 Luukku 2: Hyvä ystävä, ÄLÄ kyykkää tai tee maastavetoa sisäpelikengissä.

TARGETIN JOULUKALENTERI 🎅💪 Luukku 2: Hyvä ystävä, ÄLÄ kyykkää tai tee maastavetoa sisäpelikengissä.

Choose wisely.

👟 Kun kyykkäät tai teet maastavetoa, haluat jalkapohjan alle tasaisen ja melko kovapohjaisen alustan, millä saa koko jalkapohjalla tasaisen ja tukevan tatsin lattiaan.

👟 Et halua sellaista pehmeää tyynyä jalkapohjan alle, mitä sisäpelikenkä tarjoaa. Pehmeäpohjainen sisätossu keikkuu kantilta toiselle, niitä tossuja ei ole ollenkaan suunniteltu kyykkyyn tai maastavetoon. Ne on suunniteltu siihen, että pystyt hyvin palloilulajeissa vaihtamaan suuntaan, kun pystyt näppärästi ponnistamaan vauhtia kengän sisä/ulkoterällä. Menee vielä hyvät sisätossut pilalle kyykätessä.

💸 Ostin eilen itselleni uudet tasapohjaiset tossut salihommiin. Maksoin niistä 7e paikallisessa marketissa. Edelliset kengät palvelivat reilut kolme vuotta. Seitsemän euroa on varsin hyvä sijoitus, eikä mene edes elämä pilalle, jos kengät räjähtäisivät kolmantena kyykkypäivänä. Kaikki skeittimalliset tasapohjaiset kengät käyvät jalkatreeneihin erinomaisesti.
🎁 Voin vaikka ostaa sinulle joululahjaksi kyseiset tossut, jos päätät tulla Targetin valmennukseen joulukuun aikana;)

👉 Omille välityksilleni sopivat tasapohjaiset kengät takakyykkyyn ja kantakorotetut kyykkykengät etukyykkyyn. Kokeilemalla selviää omat mieltymykset. Varsinaisiin kyykky/painonnostokenkiin joutuu jo sijoittamaan enemmän, mutta ne yleensä kestävät pitkään.

👉 Kantakorotettu kenkä sopii erityisesti pitkän reisiluun (suhteessa sääreen ja selkään) omaaville kyykkääjille. Tai jos nilkan liikkuvuus on vajavainen, kantakorotus auttaa syvempään kyykkyasentoon pääsemisessä.

🧦 Yleisesti ottaen en suosi kantakorotettua monoa maastavetoon, mutta jos joku tykkää tehdä niin ja tekniikka on moitteeton, niin mikäs siinä.

-Mikko
🎯 [email protected]

1 kommentti

arto Kirjoitettu8:08 pm - joulu 12, 2019

👟 Kun kyykkäät tai teet maastavetoa, haluat jalkapohjan alle tasaisen ja melko kovapohjaisen alustan, millä saa koko jalkapohjalla tasaisen ja tukevan tatsin lattiaan.

Tarkoittaako tää sitä että on hyvä että miun korkeet jalka holvit romahti ja nilkat viru niin et miul on nyt lättäjalat.

Tarkoittaako tuo sitä et on hyvä kun miun jalka korkeat holvit romahti lättäjaloiks ja nilkat meni vinoon