VALMENNUSPALAUTE: Anssi

Anssin kanssa menimme perusasioiden äärelle (kuten käytännössä aina kaikkien kanssa).

1) Minkälaisin tavoittein ja ajatuksin tulit valmennukseen? Oliko kenties joku haaste tai ongelma, mille halusit löytää ratkaisuja?

 

Tavoite oli saada kokonaisvaltainen saliohjelma kehittämään lihaskuntoa. Jonkin verran lonkankoukistajan ja alaselän kanssa oli ollut ongelmia.

2) Oliko treenaaminen ja koutsaus millä tavalla samanlaista/erilaista kuin etukäteen ajattelit? Mitä eroa olisi kenties ollut, jos olisit omin avuin tehnyt?

 

Ohjelma oli selkeä ja toiveet huomioiva, ohjeita kysyessä tekniikkavideo tai opastus tuli yleensä jo saman treenin aikana tai myöhemmin whatsappiin.

Omatoiminen treenaminen yleensä ei johda kehitykseen ainakaan omalla kohdalla, Mikon ohjeilla ja motivoinnilla voimatasot alkoivatkin nousta tasaisesti.

3) Tuliko minkälaisia oivalluksia? Miten huomasit konkreettisesti, että hommahan taitaa toimia?

 

Säännöllinen ohjelman noudattaminen alkoi kyllä tuottaa tulosta, esim. leukoja jaksoi vetää alussa kuusi, 8 kuukauden päästä valmennuksen alusta pystyi jo tekemään saman 20 kg lisäpainolla.

Hiihtoon sain myös lisäpaukkuja tästä valmennuksesta.

4) Mitä jäi valmennuksesta käteen?

 

Etenkin hyvät ohjeistukset tekniikkaan, toistomäärät. Levon ja palautumisen merkitys.

5) Miksi voisit suositella Target Trainingia, jos joku pohtisi valmennuskuvioita?

 

Jos haluaa kehitystä voimatasoihin tai vaikka pudottaa painoa ja ei meinaa omat keinot toimia, suosittelen yleensä aina ottamaan Tarnasen Mikkoon yhteyttä, häneltä kyllä löytyy pakista oikeat työkalut 💪

********

Jos treenien ohjelmointi kiinnostaisi, niin tyrkkääpä ihmeessä viestiä!

-Mikko