HALUAISITKO APUA VOIMAHARJOITTELUN SUUNNITTELUUN?

Kuulutko treenaamisen tai treenaamattomuuden osalta johonkin näistä ryhmistä? Jos kuulut, niin mielelläni voisin auttaa.

1️⃣ Sinusta olisi mielenkiintoista aloittaa harjoittelu, mutta et tiedä mistä ja miten kannattaisi aloittaa.

 

2️⃣ Treenaat jo, mutta et ole ollenkaan varma teetkö oikeita asioita tai tukeeko tekemisesi tavoitteitasi. Et ole varma onko kehityksesi linjassa salilla vietetyn ajan ja panostuksesi kanssa. Epäilet, että paremminkin voisi kehittyä.

3️⃣ Sinulla on tietoa “liikaa” ja et ole varma osaatko suodattaa olennaisen treeniohjelmaan. Treeneistäsi tulee epämääräistä sillisalaattia, koska yrität käyttää kaiken tietämyksesi yhteen ja samaan ohjelmaan. Tai malttamattomasti hypit nopeasti ohjelmasta toiseen ehtimättä nähdä todellista kehitystä.

4️⃣ Kiemurtelet epävarmuudessa suoritustekniikoiden kanssa. Haluat täyden varmuuden omiin tekniikoihin.

5️⃣ Et ole laisinkaan varma tukeeko syömisesi harjoittelua.

6️⃣ Sinusta olisi mukava hypätä valmiiseen pöytään harjoittelun suunnittelun suhteen. Voisi olla kiinnostavaa saada uusia näkemyksiä ulkopuolelta ja haluaisit oppia lisää.

Jos valmennus kiinnostaa, niin tyrkkää viestiä jonkun viestimen kautta. Jutellaan enemmän ja laitan sinulle tulemaan muutamia kysymyksiä, joiden pohjalta lähdetään etenemään ja suunnitellaan sinulle oma yksilöllinen treeniohjelma.

Treenien yksilölliset ohjelmoinnit verkon välityksellä: 87e/kk
Ohjelmoinnit + ruokavaliot: alk. 124e/kk
Ravintovalmennus alk. 90e/kk

Valmennus sisältää luonnollisesti säännöllisen yhteydenpidon ja seurannan. Voit vaikka hukuttaa valmentajan kysymyksilläsi, jos siltä tuntuu.

Livevalmennukset Joensuun seudulla.
#target_mikko
[email protected]