ASIAKASPALAUTETTA: Karita

ASIAKASPALAUTETTA

Reilu parikymppinen Karita oli 3kk ajan valmennuksessani. Ehdittiin jo siinäkin ajassa saamaan erinomaisia tuloksia aikaan.

Sain Kariltalta mielekästä palautetta:

” tuloksia tullut vyötärö -5cm, lantio -3cm, reisi -3cm, paino -3kg. mittauksilla n. 2kk 1vk väliä, ja välissä tosiaankin flunssaa sairasteltu, otettu tatska ja oltu Hollannissa. yleensä aina sit 1 krt/vk, jolloin söin karkkia.

selvästi huomaa kropan kiristyneen ja lihasta tullu tilalle, muotoa tullut käsivarsiin, olkapäihin, jalkoihin, vatsalta hävinny pömppis eli aika litteä vatsa saavutettu.

siulla on hyvä, selvästi perehtynyt ja asiantunteva tatsi, oot rauhallinen & mukava persoona ja helposti tulee juttuun. helppo lähestyä ja tosi hyvin vastailet kysymyksiin, annat myös runsaasti tietoa ylipäätään kaikesta kroppaan vaikuttavasta.

selkeet ohjeet, salillakin liikkeet oot ohjannu niin että kyllä niitä osaa itsekseekin sit tehdä 😜 oot myös riittävän rento ja taot järkeä tarpeen tullen 😄 annat myös positiivista palautetta kivasti, pysyy moti päällä 💪😊

tärkeänä pointtina ehdottomasti että mitää diettejä oo tarvinnu vedellä, elämäntapamuutosta tehty ja siis ruokamäärä on noussut kyllä reippaasti! 😄 ja siis alussa normaalipainosta/ihan ok kunnosta lähdetty tavottelemaa parempaa, eli ei terveyden näkökulmasta ollut siis “ylimääräistä” 🙂

yleisesti sanottuna erittäin tyytyväinen, et kokenu ongelmaksi miun ruokavaliorajoituksia ym. suosittelen ehdottomasti kamuille! 😊 “

 

KOUTSIN MIETTEITÄ:

Aiemmin treenaaminen oli ollut määrällisesti suurta kevyillä kuormilla “jumppailua”, missä ei sinällään mitään vikaa ole, jos sitä tykkää tehdä. Paitsi, jos haluaa kehittyä lihasmassan suhteen.

Nyt tavoitteet olivat kehonkoostumuksen muokkailussa, niin sellainen treenaaminen ei ollut enää tarkoituksenmukaista. Keskityimme siis nousujohteiseen salitreeniin riittävillä kuormilla, koska tavoitteena oli muokata kehonkoostumusta ja kasvattaa voimatasoja.

Silloin yleensä tehdään asioita oikein, kun tuntuu, ettei todellakaan olla millään dieetillä, mutta kroppa silti kiristyy / paino putoaa. Tätä ennen Karita söi keskimäärin vain 1500kcal, mikä saattaa juuri sopia vuodepotilaana olevalle vanhukselle, mutta ei todellakaan aktiiviselle ihmiselle😉 (tai suunnilleen kenellekään).

Hyvin yleinen virhe treenaajilla on syödä aivan liian vähän. Niin yleinen virhe, että pitää ihan toistaa: Hyvin yleinen virhe treenaajilla on syödä aivan liian vähän.

Nyt päivittäinen energiamäärä nousi treenipäivinä lopulta noin 2400 kaloriin, ja homma alkoi rullaamaan. Merkittävä muutos siis aiempaan. Jos saa jatkuvasti liian vähän energiaa, kroppa sopeutuu siihen ja alkaa säästellä pelimerkkejä.

Sen lisäksi, että salilla nousee isompia romuja, jollain on suositeltavaa seurata omaa kehitystä, sillä silmä on sokea oman kehon muutoksille. Itsensä näkee päivittäin peilistä, eikä yön yli tapahdu mitään huomattavaa.

Tässä oli kyllä rento meininki, sekaan mahtui lomareissua ja muuta. Kaikki suorittaminen ja väkisin vääntäminen loistivat poissaolollaan, mikä on aina suotavaa 😎👍.