LIVEVALMENNUKSEN HYÖTYJÄ

1) Valmennussuhde voimistuu ja luottamus lisääntyy.

2) Saat välittömän palautteen tekniikasta. Valmentajan osaaminen + valmennussilmä ➡️ Mahdollisuus tehdä lennosta muutoksia treenaamiseen.

Palautteenannossa huomioitava se, että treenaaja voi kerralla keskittyä vain yhteen asiaan tekniikassa. Valmentajan ei kannata kaikkea näkemäänsä kertoa treenaajalle vaan keskittyä ainoastaan sillä hetkellä oleelliseen.

Esim. voimanostossa tekniikan vuotokohdat, mutta myös hyvät jutut näkee livenä heti ➡️ Välitön palaute.

3) Valmennettavalla on mahdollisuus kysellä, mitä mieleen juolahtaa. Voi kysellä asioita, joita ei välttämättä tulisi whatsappin /mailin välityksellä kyseltyä. Livenä voi aina muutenkin jutella niitä näitä.

4) Treenaaja yrittää kovemmin koutsin valvovan silmän alla. Treenaajat, jotka harjoittelevat valmentajan kanssa, lisäävät painoja nopeammin ja kehittyvät paremmin kuin itsekseen treenaavat .

🎯🎯🎯

Livevalmennukset Joensuun saleilla: 67e / kerta

– ePassi, Smartum, Eazybreak ja Edenred käyvät maksuvälineinä

🎯 Tyrkkää viestiä WhatsAppissa (050 3441244), niin sovitaan treenikerta porukassa!

Aloittelevien treenaajien valmentaminen on siitä mukavaa, että pääsee heti “treeniuran” alussa vaikuttamaan siihen, että tekniikat lähtevät oikeille raiteille.

Vastapainona kokeneiden voimailijoiden valmentaminen livenä on hienoa, koska voi ottaa pienempiä yksityiskohtia tarkastelun alle. (Tosin se, että joku on kokenut, ei välttämättä tarkoita sitä, että tekniikat ovat tiptop.)

Valmentajan valvovan silmän alla kehittyy nopeammin ja paremmin.

TAKUU: Valmennus on ilmainen, jos tulemme livenä siihen tulokseen, ettei minulla ollutkaan mitään annettavaa sinulle. Sen kun vain mainitset asiasta.

(Ei painonnostovalmennusta.)

-Mikko

LUE MYÖS:

HALUAISITKO APUA VOIMAHARJOITTELUN SUUNNITTELUUN?

AJATUKSIA HARJOITTELUN YKSILÖLLISYYDESTÄ

AJATUKSIA VOIMAHARJOITTELUSTA

ASSIN PALAUTE TEKNIIKKAVALMENNUKSESTA