Random stuff, osa 1

Random stuff, osa 1

Haiskahtaa siltä, että motivointilausahdukset ovat useimmiten enemmän tai vähemmän liirumlaarumia. Ajattelin silti laittaa muutaman matkan varrella mukaan tarttuneen lainauksen tähän. Näitä on tarrautunut matkaan kirjoista/ elokuvista/ artikkeleista/ kaikkialta.

Ehkä näillä ei ole mitään tekemistä treenaamisen tai valmentamisen kanssa. Tai sitten on paljonkin. Ehkä jokin näistä herättää ajatuksen, joka liittyy aivan muuhun.

Ehkä näistä mikään ei herätä tuntemuksia, mutta myöhemmin oivaltaa, että olikos siinä sittenkin jotain perää.

*********

♥️ 1) “If there is any one secret of success, it lies in the ability to get the other person’s point of view and see things from that person’s angle as well as from your own.” (H. Ford)

Helposti yksi hyvän valmennuksen, ihmissuhteiden ja elämän tärkeimmistä asioista on nähdä asiat toisen ihmisen näkökulmasta. Valitettavasti meillä on vain omamme, ja voimme vain kuvitella, miltä maailma näyttää toisen vinkkelistä. Vaatii aidosti harjoittelua nähdä asiat useasta näkökulmasta. Se kannattaa ja mielestäni se on pakollista, jos haluaa kehittyä valmentajana, ihmisenä tai elämässä.

“It just got too hard…”
♣️ 2) “It’s supposed to be hard. If it wasn’t hard, everyone would do it. The hard… is what makes it great.”
(T. Hanks, elokuvassa ‘A League of Their Own’)

Lähimain kaikki hyvät ja tärkeät asiat vaativat ponnisteluja. Helpot ja välittömän tyydytyksen antavat asiat eivät kanna niin pitkälle, eivätkä tarjoa samanlaista mielihyvää kuin onnistumiset suurten ponnistelujen jälkeen.

 

♦️ 3) “If you think something hard is impossible, you’ll never even start trying to achieve it.”
(P. Thiel, kirjassa Zero to One)

Melkein sama kuin ylempänä. Ihminen on geneettinen laiskimus, mutta siitä kannattaa olla tietoinen.

♠️ 4) “Juopottelu ja kehonrakennus johtavat äärimmilleen vietyinä samaan: ihmisestä tulee outo möykky, joka ei pysty kävelemään pitkiä matkoja.”
(P.Häkkinen)

🎯 Olet lämpimästi tervetullut valmennukseen.

-Mikko

Avaa chat
Moro! Jos voimailu, lihasmassa, rasvanpoltto tai suorituskyky kiinnostaa, niin tyrkkää viestiä :) -Mikko
Powered by