VALMENNUSKEISSI: Kehonkoostumuksen muokkailua

VALMENNUSKEISSI: Kehonkoostumuksen muokkailua
 
[Jos valmennus voisi kiinnostaa, niin utele viestillä: [email protected] tai whatsappissa tai somessa.]
 
🎯 Säännöllisellä treenillä voi päästä mukavaan kuntoon, kun treenaaminen on oikeasti tavoitteen mukaista. Hyvät geenit auttavat kehittymisessä ja somen treenikuviin monesti ajautuvat sellaiset omaavat. Mutta millä tahansa geeneillä kehittyy, kun tekeminen on fiksua ja säännöllistä sekä mieluiten mielekästä.
 
🎯 Tällainen ja mikä tahansa kunto on vain yksi piste jossain kohtaa treeniaikajanaa. Toisiin vertailu on turhaa, jokaisen matka on oma. Mutta silti jonkun toisen kehitys voi motivoida itseä.
 
Kuntokuvien tarkoitus on promota valmennuksia, mutta kannattaa muistaa, etteivät kuvat eivät kerro jaksamisesta, painonpudotuskeinoista, hyvinvoinnista, treenin järkevyydestä, treenitekniikoiden hyvyydestä jne. Kireään kuntoon voi päästä myös kestämättömin keinoin. Valmentajan rooli on auttaa, että tekemisessä on järkeä eli täytyy tietää, mitä tekee.
 
🎯 Mitä teimme kehityksen eteen? Tyhjensinkö koko valmennuksen kikkapussin. En mitään tyhjentänyt, ei koskaan tarvitse. Tulokset tulee sillä, että treenaaja tekee työt ja toistaa samoja järkeviä asioita toisteisesti riittävän kauan aikaa. Eli eipä mitään erikoista, ainakaan koutsin vinkkelistä.
 
Kehittymistä tapahtui perusfiksun treeniohjelman säännöllisellä toistamisella maltillisessa kalorivajeessa, kun tavoitteena rasvanpoltto.
 
🎯 Ehkäpä oli oleellisinta, että treenaaminen muodostui mieluisaksi harrastukseksi ja matkaan tarttui hyviä oppeja puolin toisin.
 
🎯 Se on kivaa palautetta valmentajalle, että treenaaja innostuu touhusta ja kiinnostuu ajattelemaan treeni- ja syömispuolta hieman kriittisemmin, että mitä mistäkin tekemisestä todennäköisesti seuraa.
 
Kiva, kun lukaisit!
 
Valmennus, treeniohjelmat, rasvanpolttojeesi, tekniikkaohjaukset salilla ja sen semmoiset:
Whatsapp sivun alalaidassa.