ÄLÄ OLE ROBOTTI. Paitsi vähän ja hyvällä tavalla.

Hyvä tekstinpätkä tuli vastaan liittyen autopilotilla elämiseen. Kannattaa tsekata:

https://ajattelunammattilainen.fi/2020/…/18/ala-ole-robotti/

Omia mietteitä:

🤖 Autopilotti ei välttämättä ole huono juttu. Sellainen kuuluu ollakin, jotta jää aivoille paukkuja muuhunkin kuin perusvääntöön. Autopilotti on uhka ja mahdollisuus.

🤖 Kysymys on siinä, että millaisilla hetkillä autopilotti lävähtää päälle. Joku saattaa autopilotilla kantaa kerta toisensa jälkeen roskaa kaupasta kotiin siinä missä toinen autopilotoi itsensä kävelylle joka ilta. Joillakin on jatkuvasti mieletön kiire.

🤖 Noin 40 prosenttia päivän valinnoista on tiedostamattomia (siis tapoja). Se toden totta on uhka ja mahdollisuus. Autopilotti syömisten suhteen voi olla huippujuttu tai katastrofi. Riippuu miten robotti on ohjelmoitu.

🥝🥯🍅🍗 Teemme päivässä yli 200 syömiseen liittyvää päätöstä (lähde: Tunnesyöminen -kirja). 🥦🍕🍫🥑

🤖 Itse totesin autopilotin vallan yhtenä iltana. Olin huomattavan väsynyt ja ajattelin, etten jaksa pestä edes hampaita. Hetken päästä havahduin olevani pesemässä hampaita, enkä edes tajunnut asiaa. Huomaamattani olin sammuttanut ajattelun ja luovuttanut kontrollin autopilotille. Lähes puolet päivästä on vastaavaa robottina olemista.

Autopilotilla vai ei?

 

🎯 Jos haluat katkaista oman “Päiväsi murmelina” -kierteen kokeilemalla jotain uutta, niin sinulle olisi henkilökohtainen (etä)valmennuspaikka Targetilla avoinna.

🎯 Valmennuksessa sinun ei halutessasi tarvitse tehdä tietoisia päätöksiä treenien ohjelmoinnin suhteen.
Autan tekemään tietoisia valintoja syömisten suhteen, mitkä ajan kanssa muuttuvat toivottavasti automaattisiksi.

✏️ Ei muuta kun laitat vaan viestiä.

-Mikko
[email protected]
#target_mikko