TARGETIN JOULUKALENTERI 🎅🤜 Luukku 15: Kehonkoostumuksen muokkaus on kärsivällisyyslaji

TARGETIN JOULUKALENTERI 🎅🤜 Luukku 15: Kehonkoostumuksen muokkaus on kärsivällisyyslaji

Ajattele ajavasi hämärässä tai sumussa. Näet juuri niin kauas kuin valot valaisevat. Voit taittaa koko matkan ilman, että näet koskaan kovin kauas. Luotat siihen, että suunta on oikea ja lopulta pääset perille.

Samaa ajatelmaa voi soveltaa painonpudotukseen. Koko matka tulee taivallettua näkemättä maalia. Välillä näyttää, että mennään väärään suuntaan, mutta reitti voi hyvinkin olla oikea. Tarvittaessa on tosin osattava myös muuttaa kurssia.

Onnistumiset ovat sarja pieniä valintoja ja pieniä tekoja. Ei mitään dramaattista.

Kuvassa erään Targetin valmennettavan 11kk painonseurantagraafi (88kg –> 81kg), joka toivottavasti antaa jollekin toivoa sen suhteen, että onko ok, kun paino vatkaa miten sattuu.

Tavoitteena oli muokata kehonkoostumusta eli toisin sanoen polttaa rasvaa ja hankkia lihasmassaa.

 

Rapiat 11kk rasvanpolttoa ja kehonkoostumuksen muokkausta takana. Paino sahaa aina, ei tipu suoraviivaisesti. Paino tippui 88kg –> 81kg.

↗️↘️ Painon putoaminen ei ole luultavasti koskaan lineaarista suoraa viivaa alaviistoon, vaan paino tulee sahaamaan aina.
Tämä kuva olkoon hyvä esimerkki siitä. Kehonkoostumus voi muokkautua positiiviseen suuntaan, vaikka paino pysyisi pidempään samana, mutta se vaatii lihasmassan kehittymistä.

📶 Mystiset piikit tuossa graafissa ovat juhlia, lomareissuja ja muuta elämää. Melko vikkelästi paino lähti niiden jälkeen kuitenkin laskuun. Yksilöllisyyttä tosin ei voi ikinä olla korostamatta liikaa tämänkään suhteen. Jouluna voi ottaa hyvällä fiiliksellä taas pienet nousut, jos tietää, että palaa taas raiteilleen.

🧐 Siinä yleensä tulee parempia tuloksia, mitä tulee seurattua ja mihin kiinnittää huomionsa.

🆘 Jos paniikki iskee käyttämättömien liikuntaetujen (Eazybreak, ePassi, Smartum) kanssa, niin ei hätää. Voit käyttää niitä Targetilla maksuvälineinä, jos haluat sijoittaa itseesi ja onnistua.

Jos valmennus kiinnostaisi, ota yhteyttä jonkun viestimen kautta!

Avaa chat
Moro! Jos voimailu, lihasmassa, rasvanpoltto tai suorituskyky kiinnostaa, niin tyrkkää viestiä :) -Mikko
Powered by