VALMENNUKSISTA, VALMENTAJISTA ja OSTAMISEN JULMETUSTA VAIKEUDESTA

Vuoden alku lienee tavallista aikaa harkita buustia omiin treeneihin ulkoistamalla ohjelmointia, tekniikkaopastusta tai ravitsemuksen ohjausta.

Alla muutamia satunnaisia mietteitä aiheesta.

🤔 Jos yhden vuoden treenannut henkilö alkaa valmentamaan ja opettamaan muita treenaamaan, on se suunnilleen sama, jos minä menisin katsastusmieheksi, koska olen joskus vaihtanut renkaat autoon.

 

🏋️‍♂️ Toisaalta: jos joku on vahva ja lihaksikas, ei se tarkoita, että ymmärtää paljon treenaamisesta tai osaisi valmentaa muita. Jos joku on vahva, ei se välttämättä edes tarkoita, että hänen suoritustekniikkansa ovat tiptop.

🌭 Jos joku on onnistunut itse omin avuin laihtumaan, ei se tarkoita, että osaa valmentaa muiden rasvanpolttoprojekteja. Se voi olla jopa vaarallista, jos kuvittelee, että oma tie on myös muiden tie. Täytyy tuntea tiedettä asioiden takaa.

🤷‍♂️ Valmennuksen ostaminen on epäilemättä raskasta hommaa. Varsinkin tuntemattomalta henkilöltä ostaminen, koska ostopäätös on muutenkin jo jonkin sortin riski tässä valmennusviidakossa. Taustalla piilee väistämättä huonon investoinnin pelko. Erityisesti uudella tavalla epäonnistuminen on sellaista, mitä haluamme välttää. 🤷‍♀️

💸 Loppupeleissä asiakas päättää valmennuksen arvon itselleen. Ei valmentaja sitä päätä, vaikka miten hehkuttaisi itseään.

🎯 Mutta mitä maksaisit, jos poistaisin ongelmasi treeneihisi tai kehonkoostumuksen muokkaukseesi liittyen?

  •  Tiedätkö kuinka saat kovia tuloksia treeneissäsi ajankäyttöösi nähden?
  • Tiedätkö kuinka syödä, jotta kehittyminen ei jää siitä kiinni vaan syömiset mahdollistavat kehityksen?

🤔 Massavalmennuksia sopisi ehkä välttää, koska ei niitä alunperinkään ole suunniteltu sinulle. Miksi siis maksaisit niistä? Tosin asiakas itse päättää tuotteen arvon.

👉 HEI! Älä jätä vuoden lopussa erääntyviä liikuntaetuja mätänemään (Eazybreak, ePassi, Smartum).
Voit esimerkiksi käyttää ne Target Trainingin palveluihin.😊

🎯 Asiakaspaikkoja on vapaana vuoden alusta lähtien. Tyrkkää viestiä jonkun viestimen kautta!

-Mikko
[email protected]