VALMENNUSPALAUTE Q&A: Ismo

VALMENNUSPALAUTE Q&A: Mr. I

1) Minkälaisin tavoittein ja ajatuksin tulit valmennukseen? Oliko kenties joku probleema, mille
halusit löytää ratkaisun?

-Lähin sillä idealla, että että tiputtaisin painoa ja saisin enemän lihasmassaa. Halusin vaihtelua treeniohjelmaan kun olin kyllästynyt aina saman ohjelman tekemiseen.

2) Oliko treenaaminen ja koutsaus millä tavalla samanlaista/erilaista kuin etukäteen ajattelit? Mitä eroa olisi ollut, jos olisit omin avuin tehnyt?

-Siihen sai tosi hyvän motivaation kun tuntui, että on tulosvastuussa Mikolle.  Epäilen, että motivaatio oisi ollu huomattavasti pienempi ja enemmän oisi tullut herkuteltua, luisteltua treeneistä ja muutenkin ei olisi ollut yhtä määrätietoista.

3) Tuliko minkälaisia oivalluksia? Miten huomasit konkreettisesti, että hommahan taitaa toimia?

-Ruokavalion merkitys treenaamiseen on huikea. Tulokset nousi ja peilikuva muuttui nopeassa ajassa. Vaikka alussa oli iso tavoite oli painon pudottaminen niin sit kun pääsi tuloksiin kiinni ne alkoi viedä mukana kun huomas että saa/pitää syödä niin jaksaa salilla paremmin.

4) Mitä jäi valmennuksesta käteen?

-Tekniikat sai kuntoon liikkeissä. Hoikistunut/lihaksikkaampi ulkomuoto. Terveellisemmät elämäntavat. Ja paljon myyttejen murtamisia ynm oivalluksia. Isot kiitokset Mikolle /Target-Trainingille, kun antoi ison pohjan salilla käymiseen ja mielekkään vaihtelevan saliohjelman.

****

Tässä etenimme noin 90-prosenttisesti kasvissyönnillä. Kasvissyönnillä voi kehittyä yhtä hyvin kuin sekasyönnillä, mutta kasvisyönti vaatii enemmän tietoista panostamista syömiseen.

Laita viestiä valmennustiedusteluista!

-Mikko

TSEKKAA MYÖS:

VALMENNUSKEISSI: Eero ja elämäntapamuutos

VALMENNUSPALAUTETTA: “Valmennuksesta jäi pelkästään positiivista sanottavaa”

ANNAN PALAUTE RAVINTOVALMENNUKSESTA