Miten pudottaa painoa Vol.3 – Rasvanpolttoajatuksia

 

Painonpudottaminen vie aikansa. Kuten lihominenkin on vienyt.

Sitä helposti syyttää virheellisesti aineenvaihduntaansa, genetiikkaansa tai ikäänsä tai tähtien asentoa heikonlaisista painonpudotustuloksistaan.

Genetiikkaa ei parane syyttää olemattomista painonpudotustuloksista vaan pikemminkin omaa käyttäytymistä ja ajatusmalleja. Sekös vasta on hienoa, että jokainen voi onnistua rasvanpolttohommissa.

Jokaisella on mahdollisuus onnistua ajan kanssa, kun tekee riittävän kauan oikeita asioita. Tämän tiedostaminen on lohdullista, vaikka takana olisi epäonnistuneita yrityksiä. Suurin osa suomalaisista on yrittänyt laihduttaa huonolla menestyksellä.

Silloin voi olla hieman suurpiirteisempi, jos tavoitteena on tiputella 30% rasvoista normaalipainoon kuin 14% rasvoista todella revittyyn kuntoon.

Jos havahtuu siihen, että seistessä varpaat eivät näy kurkottamatta, niin silloin yleensä painonpudotusta varten ajatusmallit ja rutiinit/tavat kaipaavat tuulettamista. Niillä pääsee yllätysmäisen pitkälle.

Jos on valmiiksi hyvässä kunnossa oleva tavoitteellinen salitreenaaja, ja tavoitteena on saada sikspäkki näkyviin, niin silloin kannattaa melko tarkasti tietää, mitä on tekemässä.

Muutama rasvanpolttoajatus:

▶️ Painonpudotus tulee kestämään pidempään kuin aluksi ajattelee.

▶️ Matkalla tulee mokailtua ja se on ok.

▶️ Suurimman osan ajasta näyttää siltä, ettei mitään tapahdu.

▶️ Jos vain yhden vihjeen saisin antaa, se olisi: Malttia.

▶️ Jos malttaa, niin lopulta onnistuu.

▶️ Jos rasva ei pala pitkässä juoksussa mihinkään, niin silloin ei olla energiavajeessa.

🎯 Jos et tiedä mistä aloittaa rasvanpolton suhteen, niin tyrkkää viestiä. Tai jos uskot tietäväsi ja haluat varmistaa asian, niin voidaan tarkastella porukassa.

[email protected]