NÄKÖKULMIA KARANTEENISTA, osa 1

Näkökulmia valmentajan tai treenaajan silmistä, osa 1 / (varmaankin) 2

 Nyt jos koskaan on paikka tehdä jotain luovaa ja erilaista. Voi opettaa itsensä näkemään tilanteessa edes joitain mahdollisuuksia.

 Valmentajana pääsee käyttämään luovuutta ja soveltamaan.
👉 Jos koutsi osoittautuu luotettavaksi nihkeinä aikoina ja kehitystäkin vielä tulee, niin häneen voinee luottaa koska tahansa. Valmentajan on aina todistettava ammattitaidollaan arvonsa.

 Nyt on aikaa laittaa itseään parempaan kuntoon, kun ainakaan kiire ei toimi jarruna.

 Toisaalta lepo ja pysähtyminen voivat olla parasta, mitä aktiiviliikkujalle / urheilijalle / arjen höyryäjälle on aikoihin tapahtunut.

🙄 Mutta jos jää liikunnan suhteen lepäämään laakereilleen, tulee aikanaan huomaamaan, että aloittaminen on järkyttävän paljon vaikeampaa kuin jatkaminen.

👉 Nyt olisi hieno paikka priorisoida keskikroppaa kotitreenillä. Keskikroppaa tulee harvemmin erityisesti painotettua salilla, vaikka korsetti ei liene koskaan liian jykevässä kunnossa. Milloin viimeksi olet priorisoinut mahalihaksia?

🧠 Etätyöpäivä kannattaa pätkäistä lyhyellä tai pidemmällä treenillä, niin aivot pelittävät loppupäivän sujuvammin. Testaapa vaikka huviksesi.

🧠 Introverttien aivot lähettävät mielihyvähormoneita elimistön jokaiselle solulle, kun kerrankin saa olla rauhassa. Ekstroverttien on kärsittävä tässä aikansa. Riippuu tietysti monta henkeä löytyy katon alta.

🧠 Tilanne laittaa väistämättä pohtimaan asioita.

🌪 Jos ei ole aikoihin treenannut, voi nyt kotona toheltaa menemään rauhassa, poissa muiden katseilta.
(Ei gymilläkään kukaan katso. Kaikki keskittyvät vain itseensä ja miettivät katsookohan kukaan.)

👉 Tekijät tekevät virheitä. Virheitä täytyy tulla matkalla, muuten ei yritä tarpeeksi.