Hard Target ja Weak Target

Veljekset Hard Target ja Weak Target olivat valmistautumassa tulevaan palloilukauteen. Veljekset olivat treenaamisen suhteen eri maata. Geenit eivät eroa tehneet vaan toisen tolloilu.

Weak Target oli sitä mieltä, ettei se ole treeni eikä mikään, jos ei pahalta tunnu. Weak ihmetteli, kun veljensä Hard lähti aina melko hyvävoimaisen näköisenä salilta pois, kuitenkin joka kerta hieman vahvempana.

Weak ei tuollaista katsellut. Jokainen viikko sisälsi Weakilla yrjöttäviä porrastreenejä, ja ne alkoivat luonnollisesti heti off seasonin alussa. Sitä toimintaa hän ei pystynyt kunnolla perustelemaan, mutta toimi kuitenkin niin.

Hard Target kehitti kärsivällisesti voimatasojaan, peruskuntoaan ja lajinomaista nopeuttaan.

Hard ymmärsi fysiikan kehittämisen lainalaisuudet. Sen kuinka tietyt ominaisuudet rakentuivat tiettyjen pohjaominaisuuksien päälle. Ominaisuuksia kannatti harjoitella tietyssä järjestyksessä. Hard ymmärsi perusasioiden päälle toisin kuin veljensä.

Hard hamusi oppia valmentajaltaan ja halusi perusteluja tekemiselle. Hän koki valmentajan kannattavana sijoituksena, toisin kuin hevosten silmälapuilla pelaava veljensä. Weak sulki silmänsä tosiasioilta ja teki, mitä oli aina tottunut tekemään. Hardin onneksi he pelasivat eri joukkueissa.

Weak kokeili erilaisia ruokavaliovillityksiä. Hänen lisäravinnearsenaaliin kuluneilla rahoilla olisi jo palkannut hyvän valmentajan. Hard Target luotti urheiluravitsemuksen perusteisiin, joita hänen valmentajansa oli ohjeistanut.

Hard tiesi valmentajansa kanssa, mitä ominaisuuksia hänen kohdallaan erityisesti kannatti painottaa.

Weak piehtaroi ylivertaisuusharhan kourissa ja uskoi tietävänsä, mitä oli tekemässä. Hän ei tiennyt, mitä ei tiennyt ja luuli siksi tietävänsä.

Toisaalta Weak oli jälleen alkukaudesta melko kovassa kunnossa. Mutta tuttuun tapaan kauden mittaan tapahtui hyytymistä, koska pohjaominaisuudet eivät kantaneet pitkälle. Loukkaantumisherkkyys tuntui kauden edetessä kasvavan. Sama homma kuin viime kaudella. Ja sitä edellisellä.

Hard vain paransi kauden edetessä. Weak ei tehnyt juurikaan fysiikkaharjoittelua kauden aikana, koska “johan sitä kesällä treenattiin kovasti”. Weak menetti kauden aikana selvästi lihasmassaa ja heikonpuoleiset voimatasot olivat kauden edetessä entistä heikommat.

Hard Target teki fyysista harjoittelua läpi kauden. Hän onnistui hyvin ylläpitämään ja jopa kehittämään joitain ominaisuuksia kauden aikana.

Hard auttoi joukkuettaan menestymään, koska kovan fysiikan ansiosta hyvistä pelitaidoista sai enemmän irti. Weakin ura jatkui kauden jälkeen puliukkosarjoissa, koska hän ei koskaan oppinut erheistään.

Ethän ole Weak. Ota mieluummin yhteyttä valmentajaan.